login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Cada dia un raig

Comencem la setmana escapçada que obre el mes de maig i preparem-nos, que ja sabem que pel maig cada dia un raig. I com que les dites populars es presten a treure-les del seu context immediat, a veure si aquest mes que comencem també porta alguna cosa important, dia sí i dia també, en qüestions polítiques, que falta aniria fent.

Ara com ara, el que és cert, és que vam tenir un tancament d'abril, si més no, divertit gràcies a l'explicació de Mònica Oltra de què és -i que no és- el corredor mediterrani. La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana va respondre, amb un estil didàctic i tan entenedor com el que es feia servir a Barri Sèsam, a les declaracions de Susana Díaz, terriblement enfadada perquè determinades forces d'esquerres s'havien oposat al corredor ferroviari central.

No sé com acabarà aquest tema del corredor ferroviari, tot i que prou que m'ho temo, vistes les posicions, novament coincidents, de populars i socialistes. De moment, el que deixa clar tot plegat és que la raó i el sentit comú són bens molt escassos a la política espanyola. Però sigui com sigui, el fart de riure que ens vam fer amb les paraules d'Oltra no poden ser millor final de mes i porta d'entrada a un maig sempre florit o formós.

Comentaris (0)02-05-2017 06:10:18

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: