login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Pel broc gros

"Piove. Porco governo" és una expressió italiana que es fa servir per criticar o ridiculitzar aquella actitud d'irracionalitat que consisteix a criticar-ho tot i de manera sistemàtica, quan s'està a l'oposició.

Aquesta expressió m'ha vingut al cap en llegir la piulada de Xavier Sabaté, actualment diputat al Parlament de Catalunya, i personatge de llarga trajectòria política al PSC. És a dir, algú que suposadament sap què diu i que imaginem que pensa abans de parlar (o d'escriure), però que es veu que li ha agafat el gustet a això d'abocar-les pel broc gros.

Al pas que anem, començo a creure que totes les desgràcies (de les Guerres Púniques fins ara, més o menys) seran culpa de la Via Catalana cap a la independència i del govern convergent. Home, d'acord que aquest govern no és exactament modèlic, però d'aquí a assenyalar-los com a responsable de les morts a les platges, crec que hi ha un abisme. Quant a la independència, no compto que sigui el preludi de l'apocalipsi, exactament.

Cada dia em resulten més insuportables la lleugeresa de determinades afirmacions, l'abús de de la demagògia a falta d'arguments racionals i la incapacitat intel.lectual d'alguns dels nostres representants. Per no parlar de l'absoluta manca de respecte a les víctimes i a les seves famílies quan s'instrumentalitza així una tragèdia, utilitzant-la com a arma contra l'enemic polític.

Un comportament i una actitud intolerables en qualsevol persona amb un mínim d'humanitat, però es veu que ben legítima entre determinada classe política.

Comentaris (1)19-08-2013 12:59:27

miquelpugamiquelpuga blog, 20-08-2013 16:54:04

ja fa molt temps que estem invadits pels botiflers,una raça més perillosa del que sembla.el director de COMEDIANTS,va dir que vol el dret a decidir per poder votar NO a l´independència...

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: