per en 18 Novembre 2014
410 Vistes

Rajoy anuncia la seva imminent vinguda a Catalunya a explicar millor el seu programa amb nosaltres.  Doncs benvingut sigui, que al capdavall som gent acollidora.

Rajoy vindrà quan li vagi bé, parlarà davant dels seus, perquè més enllà dels seus quatre companys de partit i dels mitjans de comunicació (que alguna cosa han de poder vendre), ningú no l'escoltarà.  I ningú no l'escoltarà perquè realment no té res a dir.  Bé, no té res a dir en relació amb nosaltres i el nostre futur.  Ja no pot dir res que ens pugui arribar a interessar mínimament.  Això de la llei i la Constitució ja ens ho sabem massa.

Rajoy vindrà a Catalunya a parlar als ciutadans de Cuenca, o de Guadalajara, o de Càceres.  A dir-los que és capaç de defensar la unitat d'Espanya fins i tot en terra infidel.  Rajoy parlarà cap a fora, perquè ja sap que aquí ni engresca, ni espanta, perquè amb ell hem perdut definitivament l'esperança i la por.  Rajoy sap que només pot parlar cap a fora, perquè aquí ningú no l'escoltarà amb un mínim de seriositat.

Rajoy serà la versió del segle XXI d'aquell esperpèntic benvingut Mr. Marshall de Berlanga, amb un parell de diferències importants:  La primera, que ningú no l'esperarà amb música i banderetes (llevat del seu cor de fidels), i que no té res a oferir.  El Pla Marshall sí que va existir, malgrat tot, però el Pla Mariano no.

En resum.  Que vingui, que digui el que hagi de dir, que es faci les fotos que vulgui, a quina més folklòrica, i que marxi aviat, que aquí tenim feina.  Ell content, i nosaltres també.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
per dir NO,no cal fer el viatge.
18 Novembre 2014