per en 9 Novembre 2014
458 Vistes

Quan hi ha gent que fa milers de quilòmetres, que sacrifica dies de vacances i que dedica una important quantitat de diners per poder posar una papereta en una urna de cartró, entenem que som davant d'alguna cosa molt més important que una enquesta de costellada.

Quan s'han acreditat mitjans i periodistes de tot el món, en un nombre superior a qualsevol altre moment de la nostra història política, és que alguna cosa molt important està passant, o és a punt de passar.

I és que, realment, avui és l'hora.  Avui farem bo el lema "la història ens convoca".  Sí, avui toca.  Avui estem cridats a viure un moment realment històric, si realment som capaços de dir, a través de vots (que es poden comptar i que no deixen marge a especulacions) que volem viure en un país independent.

Avui és el dia crític.  Si fracassem, si ens quedem a casa, ens condemnem, nosaltres sols, a dècades de submissió, a mans d'aquells que volen impedir que diguem la nostra.  Però si sortim al carrer, si omplim les urnes, la nostra llibertat com a país serà imparable i molt més immediata que no ens pensem.

Avui, els ulls de tot el món ens miren.  Avui, tot depèn exclusivament de nosaltres, dels ciutadans anònims d'aquest país.  Avui no podem donar les culpes a ningú, perquè els únics protagonistes som nosaltres.  Ara és l'hora de demostrar qui som i de deixar clar què volem ser.  Avui ens toca fer història, a tots i a cadascú individualment.  Vota!

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
ara o mai
9 Novembre 2014
Ness
per Catalunya, SEMPRE
9 Novembre 2014