login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Avortat

Finalment, la famosa hipotètica reforma de la llei de l'avortament del PP ha estat avortada. Primer va caure el seu principal impulsor: el ministre Gallardón; i ara sabem que tot aquell enrenou, totes aquelles manifestacions ultracatòliques, tots aquells escarafalls en favor de la vida, només han servit per posar en evidència, un cop més, la gran mentida que era el suposat programa electoral del PP.

Al cap i a la fi, no s'haurà tocat ni un sol supòsit d'avortament legal. Ni una línia de la legislació vigent. Tota la modificació és fer la vida una mica més difícil a les joves entre 16 i 18 anys que es veuen obligades a prendre la dramàtica decisió d'avortar, perquè necessitaran el permís patern per fer-ho. Val a dir que, en molts casos, segur que ja hi comptem, amb la complicitat i la comprensió dels seus pares, però aquelles que no, aquelles a qui la por fa amagar aquesta dura decisió, restaran molt menys protegides i hauran d'avortar d'amagat, sense condicions, gràcies al govern que tant defensa la llibertat i els més febles (això diuen, no?)

En resum: que a canvi de no canviar res i de complicar la vida a les dones més vulnerables, el PP presumirà d'haver complit un altre punt del seu programa: modificar la llei de l'avortament. Francament, per a aquest viatge...

El que jo em demano és què pensaran totes les persones que de bona fe anaven a les manifestacions antiavortistes i que van donar el seu vot a aquesta colla, convençudes que aquests polítics compartien amb elles principis i maneres d'entendre la vida. Segur que s'han de sentir profundament manipulades i enganyades. I amb raó.

Cada dia que passa es veu més clar que l'ideari del PP no és més que un seguit de mentides per mantenir-se al poder, en benefici propi. Exclusivament en benefici propi i sense cap respecte per res ni per ningú.

Comentaris (2)20-02-2015 06:11:57

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 20-02-2015 12:56:59

ni els carques la volien

miquelpugamiquelpuga blog, 23-02-2015 12:18:28

ben cert.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: