login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

L'autèntic pont

No sé jo si d'aquesta setmana que comencem no n'hauríem de parlar com de la setmana del pont. De l'autèntic pont. Al cap i a la fi seran uns dies de retron a la rutina i a una certa normalitat, si és que el desembre deixa espai per a la normalitat, entre l'eslàlom entre feiners i festius de la setmana passada i el que ens espera a partir del proper dilluns, autèntic pòrtic d'entrada a la muntanya russa de les festes nadalenques.

Sigui com sigui, encarem uns dies de certa calma, de retrobament amb la quotidianitat, de comentaris d'aventures, potser de viatges, de sensacions i d'experiències d'aquesta setmana estranya que tot just acabem de deixar enrere. Encarem uns dies que han de ser de tranquil·litat i de repòs, i que ens han de permetre mirar la recta final de l'any amb seguretat i ganes de viure, un any més, unes dates sempre especials.

Espolsem-nos la mandra que sempre genera el retorn a la rutina i preparem-nos per avançar per una nova setmana, sempre plena d'incerteses, però sempre plena d'oportunitats, malgrat la boira tossuda que sembla que tot ho vulgui difuminar.

Comentaris (0)12-12-2016 06:14:38

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: