per en 20 D'octubre 2013
527 Vistes

Una de les assignatures pendents que té Espanya, és la restitució de la memòria dels milers de persones víctimes del franquisme.  I molt em temo que serà assignatura pendent durant molts anys, perquè ja han passat governs de dreta i d'esquerra i els avenços (per dir-ne d'alguna manera) són, a hores d'ara, més que discrets.

Recordem que el govern del PP segueix negant-se a condemnar el feixisme, i que l'apologia del franquisme és pràctica habitual, i prou respectada, encara.

Avui només recomano la lectura d'aquesta notícia, que deixa prou clara la situació, per si algú encara té una visió edulcorada de tot el que va passar des del 1936.  I després podem parlar de llibertat, de justícia i, fins i tot, de constitucionalitat.  No abans.

Publicat a: Actualitat
miquel pubill
sobre aquest tema que vaig viure amb la meva joventut,he procurat explicar-ho en molts escrits,però a flog cat,no sembla un tema gaire interesant. Ara,Franco no hi és,però les seves idees,són plenes de vida.
22 D'octubre 2013
Ness
Ens haurem de refiar d'Argentina perquè siguin ells que posin fil a l'agulla i facin jutjar a TOTS els criminals españols que TOTS els governs emparen i aplaudeixen. Totalment d'acord amb en Miquel.
23 D'octubre 2013