login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Assignatura pendent

Una de les assignatures pendents que té Espanya, és la restitució de la memòria dels milers de persones víctimes del franquisme. I molt em temo que serà assignatura pendent durant molts anys, perquè ja han passat governs de dreta i d'esquerra i els avenços (per dir-ne d'alguna manera) són, a hores d'ara, més que discrets.

Recordem que el govern del PP segueix negant-se a condemnar el feixisme, i que l'apologia del franquisme és pràctica habitual, i prou respectada, encara.

Avui només recomano la lectura d'aquesta notícia, que deixa prou clara la situació, per si algú encara té una visió edulcorada de tot el que va passar des del 1936. I després podem parlar de llibertat, de justícia i, fins i tot, de constitucionalitat. No abans.

Comentaris (2)20-10-2013 07:55:01

miquelpugamiquelpuga blog, 22-10-2013 19:03:14

sobre aquest tema que vaig viure amb la meva joventut,he procurat explicar-ho en molts escrits,però a flog cat,no sembla un tema gaire interesant. Ara,Franco no hi és,però les seves idees,són plenes de vida.

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 23-10-2013 13:14:56

Ens haurem de refiar d'Argentina perquè siguin ells que posin fil a l'agulla i facin jutjar a TOTS els criminals españols que TOTS els governs emparen i aplaudeixen.
Totalment d'acord amb en Miquel.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: