login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

És el que hi ha

No cal que hi donem més tombs. Hi ha el que hi ha, ni més ni menys. Sóc així, amb les meves virtuts i les meves carències. Si fa no fa, com tu. O com aquell altre, o com aquella de més enllà. Però ben mirat, tu allargues fins allà on jo no arribo, i aquell altre veu el que se'ns escapa, o aquella de més enllà necessita el que tu o jo tenim. I així, com qui no vol la cosa, els uns pels altres anem bastint una mena de meravellós monstre fet de peces escampades, i entre tots som un. Entre tots plegats acabem sent-ho tot.

Mai no resulta fàcil, ni de vegades agradable, admetre que sols arribem fins allà on arribem i prou. Ens cal ajuda, ens cal algú que ompli els nostres buits i també algú a qui puguem complementar, en aquest curiós joc de donar i rebre. I així, amb paciència i amb constància, anem construint somnis i projectes en aquest singular puzle que coneixem com a família, colla d'amics, associació, empresa, barri, país... Perquè mai no estem sols, ni podríem.

Avui és diumenge, festa per a la major part de nosaltres. Un bon moment per retrobar complicitats, per enfortir afectes i per gaudir del secret plaer de les nostres mancances, quan algú les pot ompli; de les nostres il·lusions, que potser no seran mai realitat sense una mà amiga, i per ser una mica més conscients que no ho som tot, però que, ben mirat i ben aprofitats, cadascú de nosaltres som molt.

Comentaris (0)17-09-2017 06:45:21

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: