login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Per tu.

"Votaré per tu" és el nou espot per animar a votar el 9N. En aquesta ocasió, la idea és presentar per qui votaran diferents personatges, en referència a aquells que ens han precedit i que han fet possible que avui siguem on som.

Des d'aquestes línies m'hi voldria afegir a la iniciativa, però amb un lleu matís. Jo no votaré per ningú dels que m'han precedit, tot i que la seva feina em sembla encomiable i, més encara, vital per arribar a la situació actual Jo, diumenge, votaré pel futur. Votaré pels meus fills, perquè ja que tenen un present més que dubtós, tinguin la possibilitat d'un futur millor. I sobretot votaré pels meus nets, i pels nets dels meus nets, que encara no existeixen. Votaré perquè puguin néixer i viure en un país lliure; sobretot ben lliure de segles de mentides i d'abusos.

El 9 de novembre, votaré plenament pensant en el futur. Sense renunciar al passat, però mirant clarament a les noves generacions que hauran de fer més gran el nostre país. Votaré per elles, perquè ho puguin fer en les millors condicions. Penso que els ho dec.

Comentaris (2)03-11-2014 14:28:26

miquelpugamiquelpuga blog, 04-11-2014 20:50:16

visca!!!

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 06-11-2014 23:13:18

JO votaré per Puig Antich

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: