login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Arguments cada cop més definitius

La capacitat argumental i de raonament lògic del PP, i molt especialment del seu líder carismàtic, Mariano Rajoy, algun dia acabaran formant part dels manuals de retòrica. La darrera mostra, els seus arguments contra la consulta. Per resumir, tot aprofitant unes línies d'un bon article de Vilaweb: "només es poden consultar decisions d'especial transcendència i no hi ha lloc per a 'consultes merament especulatives'. En aquest sentit, apunta que 'si Catalunya sola, de manera unilateral, no pot decidir jurídicament la seva separació d'Espanya, tampoc ho pot tècnicament consultar. I si no ho pot consultar, no se li pot delegar la facultat corresponent."

Què voleu que us digui. A mi, determinats raonaments em comencen a recordar, cada cop més, algunes argumentacions del genial Groucho Marx (m'ha recordat allò de la parte contratante...), o allò que va dir un tal Rafael Gómez Ortega "El Gallo" (1882-1960), matador de toros : "lo que no puede ser, no puede ser, y además es imposible".

Tant en un cas com en l'altre, massa seriós ni massa sòlid, el raonament, no sembla. Però és el que hi ha. Encara que si tan intranscendent, absurd i impossible és tot plegat, potser caldria explicar què passa amb les nacionalitzacions massives d'estrangers.

Comentaris (2)10-03-2014 06:21:36

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 10-03-2014 13:39:57

Si els nacionalitzen i en Mas no ho té en compte l'imbècil és ell. Tots sabem que per votar necessites com a mínim 2 anys d'arrelament al país. No pots votar encara que tinguis la nacionalitat, immediatament.

miquelpugamiquelpuga blog, 10-03-2014 20:29:01

és aixì

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: