login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Aquest coi de temps

Què pot més, el desig de retrobar o descobrir espais, paisatges o sensacions familiars i sempre nous, o les dificultats dels elements, si se'ns giren en contra? Aquesta és la pregunta avui, que volem sortir i que no sabem del cert si el temps acompanyarà o en confabularà contra els nostres bons propòsits.

Sigui com sigui, el desig de retrobar llocs coneguts i agradables per compartir-los amb qui té interès a descobrir-los, sempre acaba sent més fort. Només ens cal confiar una mica en la clemència, per unes hores, d'aquesta climatologia primaveral sempre canviant i sempre sorprenent.

Avui intentarem, de nou, reviure el plaer d'arribar allà on ens hem proposat i tornar a sentir la indescriptible satisfacció de mirar des de dalt un camí sempre suggeridor i sempre desafiant, sabent que ho hem tornat a fer, i que ha valgut la pena, un cop més.

En aquesta ocasió, però, ens tocarà demanar als deus o als diables que viuen als núvols que ens regalin una mica de calma meteorològica per arribar al nostre objectiu i tornar a gaudir d'un dels escenaris més majestuosos del nostre petit país. El temps (mai més ben dit), com sempre, acabarà fent la seva. I nosaltres mirarem de fer la nostra.

Comentaris (0)30-04-2017 06:38:15

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: