per en 30 d'Abril 2017
386 Vistes

Què pot més, el desig de retrobar o descobrir espais, paisatges o sensacions familiars i sempre nous, o les dificultats dels elements, si se'ns giren en contra?  Aquesta és la pregunta avui, que volem sortir i que no sabem del cert si el temps acompanyarà o en confabularà contra els nostres bons propòsits.

Sigui com sigui, el desig de retrobar llocs coneguts i agradables per compartir-los amb qui té interès a descobrir-los, sempre acaba sent més fort.  Només ens cal confiar una mica en la clemència, per unes hores, d'aquesta climatologia primaveral sempre canviant i sempre sorprenent.

Avui intentarem, de nou, reviure el plaer d'arribar allà on ens hem proposat i tornar a sentir la indescriptible satisfacció de mirar des de dalt un camí sempre suggeridor i sempre desafiant, sabent que ho hem tornat a fer, i que ha valgut la pena, un cop més.

En aquesta ocasió, però, ens tocarà demanar als deus o als diables que viuen als núvols que ens regalin una mica de calma meteorològica per arribar al nostre objectiu i tornar a gaudir d'un dels escenaris més majestuosos del nostre petit país.  El temps (mai més ben dit), com sempre, acabarà fent la seva.  I nosaltres mirarem de fer la nostra.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.