login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Com aquell que no vol la cosa

Amb més discreció que soroll i com aquell que no vol la cosa, se'ns ha colat una notícia que em sembla prou important. Però, és clar, fer-se un forat entre el despropòsit Castor, la consulta, l'ebola i les targetes negres de Bankia no és fàcil. De tota manera, crec que val la pesa saber que Brusel.les ha anul.lat unes ajudes milionàries (molt milionàries) a unes quantes de les principals empreses espanyoles.

Val la pena llegir la notícia perquè ens parla amb molta claredat de qui governa a Espanya, dels interessos que serveix i del respecte que tenen per les lleis, una cosa que saben manipular fins a la grolleria.

A tall de resum: mentre a la major part dels ciutadans se'ns aplicaven tota mena de retallades i de pujades d'impostos, el mateix govern popular regalava milers de milions, a través de desgravacions fiscals que ara s'han manifestat clarament il.legals, a les principals empreses de l'IBEX (Telefónica, Banco Santander, Avertis, Iberdrola...); les que passen més penúries, vaja.

Així les gasta, aquest govern espanyol. I que diguin el que vulguin per justificar-se, que serà mentida. Ara, preparem-nos per a tot el que ens caurà a sobre per compensar les pobres empreses que hauran de retornar diners i que, ben segur, acabarem pagant tots nosaltres, fins a l'últim cèntim. No fos cas que patissin penúries.

Ves per on, Hi ha coses que es veu que les deu permetre la constitució, però que no colen a Europa. Bo de recordar-ho.

Comentaris (3)15-10-2014 06:07:59

miquelpugamiquelpuga blog, 15-10-2014 22:57:25

PERÒ SE´N SURTEN.NO SÉ COM NI DE QUINA MARERA PERÒ ELLS VAN FENT LA SEVA.

joanjo blog, 16-10-2014 06:23:24

Se'n surten perquè tenen tot el poder per fer-ho, no com nosaltres.

FUTURCATALÀFUTURCATALÀ, 16-10-2014 21:19:07

El poder sempre se surt amb la seva!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: