login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

D'aquí a una estona

D'aquí a una estona ens creuarem, compartirem mirades de complicitat, somriures, il.lusions, i colors. No sabrem res l'un de l'altre. Ni d'on venim, ni de què treballem, ni si tenim família o estem sols, ni si fem esport, ni quina música ens agrada, ni segurament ens tornarem a veure mai més. Però tant li farà. Per unes hores compartirem el desig i l'esperança d'un futur millor, i això ens farà iguals, ens atorgarà un grau de complicitat i d'afinitat com segurament mai haurem sentit fins ara.

D'aquí a una estona omplirem els carrers, les places, les carreteres, amb els colors groc i roig esquitxats d'un blau intens i, durant una estona, serem un. Serem una sola persona, un sol país, una sola veu. Una sola imatge que donarà la volta al món i que parlarà, a tothom que vulgui escolar amb una ment oberta i neta, d'una voluntat ferma, sense fissures, de ser, de decidir amb maduresa, en pau, i de manera democràtica.

D'aquí a una estona anirem a ocupar el lloc discret i anònim, però imprescindible, que ens pertoca i se'ns tornarà a posar la pell de gallina, igual com l'any passat, i com fa dos anys, sense anar més lluny. I farem mans i mànigues per guardar el record, les sensacions, amb la seguretat que algun dia no caldrà que ens tornem a mobilitzar, si no és per celebrar, novament plegats, que haurem assolit allò que ara exigim.

Ara mateix, ja s'ha posat en marxa el gran dia, la gran cita dels que creiem en la democràcia i en la llibertat. I abans de res, abans que tot comenci, un record i tota la gratitud del món per a tantíssima gent desconeguda, silenciosa, que amb la seva feina de mesos (i d'anys) han fet possible que avui siguem on som i que tinguem el futur que tenim. Gràcies a tots per la seva impertorbable constància i que puguem compartir un enorme dia de festa i d'il.lusió col.lectiva.

Feliç diada a tothom.

Comentaris (3)11-09-2014 06:25:31

miquelpugamiquelpuga blog, 11-09-2014 13:49:20

jo,seré al tram 66

joanjo blog, 12-09-2014 06:35:22

Jo hi vaig ser al 4

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 13-09-2014 12:35:29

T67.F5 G
Gran Via. Plena a vessar. Vaig estar amb gent de Cabrera de Mar perquè el meu germà va fer salat i rel me pare estava al T57.F6 V, Gra Via, davant de la Universitat.
Ambdós Trams no s'hi cabia....

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: