per en 6 Maig 2016
399 Vistes

Un més.  I fa de bon sumar.  Un més, i una pila de novetats, de canvis, de projectes, d'il.lusions que cal anar fent realitat.  Un més, i també alguna que altra decepció més, alguna que altra cosa no prevista, alguna absència, fins i tot.

Un any més i ganes de celebrar-ho, de riure, de fer festa d'un dia mig perdut en una pàgina del calendari i, malgrat tot, tan especial.  Avui que en fas un més, m'agradaria poder empaquetar tots els bons records, totes les il.lusions, totes les novetats i sorpreses d'aquests anys, embolicar-ho tot plegat amb un paper ben llampant, posar-hi un llaç ben gros, i poder-te retornar, com a regal d'aniversari, tot el que tu, sense saber-ho, m'havies regalat abans.  No sabria trobar un regal millor.

Per a mi em quedaré els neguits, la ràbia, la impotència, les nits sense dormir i les llàgrimes amagades, perquè han valgut molt la pena, i ja no fan cap mal, ara que et miro, encara que des de lluny, ple d'orgull i de satisfacció.

Gaudeix del dia i gaudeix de cada dia.  I no perdis mai les ganes de fer i de descobrir.  Feliç aniversari, i per molts anys.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.