per en 31 Desembre 2013
967 Vistes

Ja hi som.  S'acaba 2013, un any que, si fem memòria, potser ni hauria hagut d'existir.  Recordeu que ara fa 12 mesos tots els pronòstics apuntaven a què passaria el 2014?  La recuperació econòmica, la feina, el tricentenari... Jo recordo que pensava si no seria possible fer un salt en el temps i estalviar-nos aquells mesos anunciats ben bé com de traspàs.  Però no, no ha pogut ser.

Suposo que això són les expectatives.  Teníem al davant un any de tràmit i déu n'hi do si ha donat de si.  No penso fer cap repàs de fets importants, especialment perquè cadascú se sap les seves coses i allò que pot semblar transcendent per a alguns, pot ser absolutament inútil per a d'altres.  Sigui com sigui, fem una mica de memòria petita (allò que s'acostuma a fer aquesta nit, ni que sigui de passada, al voltant d'una taula) i comprovarem que no hi ha any inútil i que fins i tot podria ser que aquest que tanquem hagui estat molt més important que no ens pensem.

I encarem el gran any.  Aquest sí que ve precedit d'una famfàrria ben sorollosa que sembla que vulgui fer-li un lloc a la història, fins i tot abans de començar.  Novament les expectatives.  Potser sí que respondrà a tot allò que se n'espera.  O potser no.  D'aquí a dotze mesos en tindrem la resposta.

Aquesta és, segurament, una de les gràcies de la vida:  que les previsions no acostumen a ser altra cosa que bons propòsits, i que la realitat acaba fent el seu propi camí.  I és que com va dir algú (si no vaig errat, Juan Ramon Jiménez), "si et donen un paper pautat, escriu pel darrere".

Que tingueu un bon final d'aquest any que s'acaba i que el que ha de començar us sigui propici.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
Que consti: no em faria res tornar a l'infern mentre això signifiqués tornar a cotitzar i cobrar alguna cosa. Hauré de fer un curs que m'ensenyin a parlar en públic i no tallar-me...
31 Desembre 2013
Ness
Me n'oblidava.... Igualment. Bona sortida i entrada d'any!!!!!
31 Desembre 2013
miquel pubill
aquest,és l´any !!!
1 Gener 2014