login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

Alegria

Qui no ha conegut mai una persona alegre? No parlo d'aquells barrets de rialles que sempre tenen l'acudit carregat, sinó de les persones realment alegres, positives, que conviden a la il.lusió per qualsevol motiu, gran o petit. Parlo d'aquelles persones a qui la satisfacció interior i les ganes de fer i de descobrir els arriben a il.luminar el rostre i a qui els ulls els fan pampallugues de pura vitalitat.

No em direu que la vida, i tot el que fem o ens proposem, no se'ns fa molt més senzill si tenim al costat algú realment alegre, algú capaç d'encomanar ganes i d'irradiar optimisme, algú amb qui cada dia pot deixar-nos aquell detall especial, aquella anècdota per recordar, aquell projecte nou, potser humil i discret, però important.

Avui us voldria convidar a mirar al voltant i descobrir l'alegria en aquells que ens envolten i a deixar-nos contagiar per l'alegria de debò, per l'alegria vital, l'alegria que convida a sortir cada matí a comprovar si ha crescut allò que tot just hem plantat. L'alegria, al capdavall, que ens fa feliços, perquè ens dóna il.lusió i esperança en el futur. L'alegria que mai no s'arriba a perdre buscant la satisfacció, perquè ella mateixa és satisfacció,

Comentaris (0)12-04-2015 06:35:25

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: