login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

I això, qui ho paga?

Una nova derrota als tribunals, i ja en van 24, de la flamant delegada del Govern d'Espanya a Catalunya.

La senyora Llanos de Luna ha esdevingut, des del seu càrrec, una caricatura de bèstia negra de l'independentisme, gràcies a les seves iniciatives i denúncies contra diferents ajuntaments que exhibeixen comportaments i actituds antiespanyols, inconstitucionals o ves a saber què.

I dic que ha esdevingut una caricatura d'allò que imagino que perseguia, perquè ja en són dues, les dotzenes de vegades que ha de sortir dels jutjats capcota.

I jo em demano: i això, qui ho paga? perquè el temps dels advocats que posen les denúncies (per no parlar del seu propi), del personal dels jutjats que les tramita i dels jutges que dicten resolució costen diners. Molts diners, per a ser més exactes. Però és clar. Serà per quartos, quan del que es tracta és de carregar contra Catalunya.

Fa vergonya veure com malbaraten el temps i els recursos públics aquests alts càrrecs espanyols. Us imagineu vint-i-quatre bufetades als jutjats contra qualsevol alt càrrec del Govern de Catalunya? Imagineu com anirien els diaris, les ràdios, les teles i els partits de l'oposició? Però és clar, com que qui fa el ridícul i llença els diners és una altra representant del Govern d'Espanya, doncs res. Silenci absolut i seguim fent bajanades. Tot per la pàtria (la seva), no fos cas.

Comentaris (2)26-04-2014 06:15:07

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 26-04-2014 14:08:57

el tate, com sempre

miquelpugamiquelpuga blog, 27-04-2014 13:35:26

l´autèntic drac que Sant Jordi no pot vèncer

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: