per en 11 Febrer 2015
489 Vistes

Cada dia que passa em sembla més premonitori el títol d'aquell llibre de Xavier Bosch:  "Se sabrà tot".  I és que tot costa, tot és lent, però finalment tot acaba sortint, i tot acaba sabent-se.

Una mostra recent?  Què i i qui hi ha al darrere dels atacs a la immersió lingüística a Catalunya.  Doncs com ja es podia imaginar, una barreja de Ciutadans, Convivència Cívica Catalana, FAES i PP, entre altres.  Justament aquells que tenen una clara inclinació a fer bandera de la convivència social i a acusar, sense miraments -i sense raó-, l'independentisme (i el catalanisme) de trencar la unitat del país.

Val la pena llegir aquesta informació al respecte.  Si jo fos un dels pares que reclama l'escolarització en espanyol per als seus fills, amb tota la seva bona fe (imagino que actuen de bona fe, perquè es tracta de l'educació i del futur dels seus fills) em sentiria clarament enganyat i manipulat per aquests falsos valedors de la llibertat i de la pau social.

Un exemple més de qui vol crear conflictes allà on no n'hi havia.  Ara ho sabem i en tenim evidències.  Fi del debat, doncs.  Afany colpista i res més.  I que no s'amaguin rere la llengua.

Publicat a: Actualitat
Sigues el primer a qui li agrada això.