login
Inicia sessió

register
Registra't

No cal que en facis gaire cas

S'acaba l'estiu

Definitivament, se'ns acaba l'estiu. No és que ens abandoni la calor ni que es tanqui la porta de les vacances per a molta gent, no. Però el calendari és implacable i entrem en la recta final de l'agost i som a les portes d'un setembre que, més aviat amb mandra, marcarà l'inici d'un nou curs i la represa del ritme habitual i quotidià de tot plegat.

Deixarem enrere les setmanes que hem viscut, els dies de festa, les nits curtes i tota una pila de records, d'imatges, de moments irrepetibles que, finalment, seran la memòria d'aquest estiu de 2016 que se'ns va. Tant de bo aquesta memòria sigui amable i dolça. Segur que hi haurà de tot, com sempre. Però tant de bo, sumant i restant, el resultat sigui positiu i ens dibuixi, d'aquí a uns anys, una rialla plàcida i serena quan mirem enrere.

Ara, comencem a plegar veles i a desar als calaixos tot el que ens ha acompanyat aquestes dies. Reprenem la roba de feina i el posat de les obligacions i de les rutines. La lluna mateixa ens ajudarà, que també va al seu ritme minvant, lent però inexorable. Encarem els mesos que venen amb l'optimisme de qui ve d'on ve i amb la certesa que el futur pot ser millor. Aquest setembre, ben mirat, segur que vindrà farcit de notícies, de sorpreses potser, i val la pena encarar-lo amb ànim i bona disposició.

Avui us convido a imaginar quina pot ser la banda sonora d'aquest moment entre el record d'un estiu que se'ns esmuny entre els fulls del calendari i els mesos que tenim al davant, amb tot per descobrir i per escriure, encara. Personalment, us convido a recuperar tot un clàssic d'Édith Piaf, compost ara fa seixanta anys. Tota una declaració de principis i un cant a l'esperança des d'una veu inconfusible.

Comentaris (0)28-08-2016 07:04:08

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: